keputusan terkini piala dunia 2014

selongkar di sini

PLEASE PRAY FOR GAZAGet paid to share your links!

posting terkini

29 June 2014

pegawai agama KDN yang banggang ikut nafsu samseng menterinya bila cuba pesong istilah jihad...bila jihad menegakkan islam di anggap pengganas...kita nak tengok jihad macam mana yang kerajaan ISLAM UMNO kata betul dan selari dengan perintah allah swt dan dalam alquran...!!!

jihad ikut tafsiran sempit undang risikojihad ini yang di takuti kerajaan ISLAM UMNO...jihad ini di anggap sesat  oleh menteri dan pegawai agama  di negara ini...mereka ini menganggung agung  jihad  bina kilang arak  dan pusat judi serta  sanggup tergamak berjihad  bersama yahudi untuk mengecop  jihad menegakkan kerajaan islam sebagai kumpulan pengganas...!!!

KUALA LUMPUR – Jihad mengikut tafsiran sempit serta tidak menepati kehendak agama, bukan hanya mengundang risiko kepada diri sendiri, malah memberi imej buruk kepada negara.

Pegawai Agama Kementerian Dalam Negeri Zamihan Mat Zain Al Ghari berkata penglibatan rakyat Malaysia dalam jihad yang tidak menepati erti kata sebenar, hanya akan dipandang serong oleh masyarakat antarabangsa yang melihat negara ini sebagai hab keganasan global.

“Bila perang di Afghanistan, kita pergi Afghanistan, bila perang di Iraq, rakyat kita pergi ke Iraq, jadi masyarakat antarabangsa melihat Malaysia ini sebagai hab dan pengeksport keganasan militan Islam.

“Ini sesuatu yang tidak sihat dan berbahaya kepada umat Islam di Malaysia dan pandangan dunia terhadap Malaysia,” katanya kepada pemberita selepas ditemu bual dalam rancangan Ruang Bicara bertajuk ‘Cabaran Institusi Agama’ terbitan BernamaTV di sini, semalam.

Zamihan yang juga Presiden Pertubuhan Ahli Sunnah Wal Jamaah Malaysia, diminta mengulas penglibatan rakyat Malaysia dalam aktiviti militan di Syria.

Baru-baru ini didakwa bahawa 15 rakyat Malaysia yang terbabit dalam keganasan dan aktiviti jihad dengan kumpulan militan Negara Islam Iraq dan Levant (ISIL), kumpulan yang berpecah dari Al-Qaeda, telah terbunuh di Syria.

2 comments :

 1. bila jihad menegakkan islam di pandang remeh dan di anggap sesat oleh menteri agama dan sekutu kutu munafikunnya...jihad sebegini di anggap menjatuh imej negara kununnya...agaknya imej negara jatuh di mata negara yahudi dan sekutunya sebab itu takut sangat negara ini di gelar negara pengganas...

  jihad lawan dan basmi rasuah tak mampu nak buat ...ni sibuk nak halang rakyat berjihad membantu sedara sesama islam di luar sana...

  yang depa ini pandai adalah jihad ekonomi dan jihad kroni...jihad membanyakkan kilang arak dan pusat judi...jihad orang bacul dan tak ada maruah

  jadi pegawai agama di KDN pun dah tak mampu nak nasihat menterinya berperangai samseng...ini pula pandai pandai nak nasihat orang supaya jangan berjihad...

  kalau lah berjihad tu di anggap pengganas...habis kenapa zaman nabi menegakkan negara islam madinah tak berani di anggap tindakan pengganas..cakaplah kalau berani...


  kita nak tengok apa istilah jihad yang sebenar dari pegawai agama haramjadah KDN ini..bukan sekadar cakap kosong dan perut buncit penuh dengan duit haram...!!!

  ReplyDelete
 2. KISAH NYATA DARI SAYA BPK.KARTA BUKAN REKAYASA INI BETUL2 NYATA DIKELUARGA KAMI.

  Assalamualaikum wr.wb,saya BPK.KARTA seorang buruh tani di madium jawa timur ingin mengucapka banyak terimah kasih kepada KI WARSA atas bantuan AKI. kini impian saya selama ini sudah jadi kenyataan dan berkat bantuan KI WARSA pula yang telah memberikan angka gaib hasil ritual beliau kepada saya yaitu 4D dan alhamdulillah telah berhasil memenangkan 5x berturut turut tembus.sekali lagi makasih yaa AKI karna waktu itu saya cuma bermodalkan uang cuma 200 ribu dan akhirnya saya menang.Berkat angka gaib hasil ritual AKI WARSA saya sudah buka usaha matreal di jakarta dan istri saya juga buka butyk baju dimall mangga dua. Kini kehidupan keluarga saya jauh lebih baik dari sebelumnya,bagi anda yg ingin seperti saya silahkan HUB/SMS AKI WARSA di nomor hpnya di: 0852 4968 9269 atau KLIK DISINI dan ramalan AKI WARSA memang memiliki ramalan GAIB” yang dijamin 100% tembus.
  KARNA RASA HATI YANG GEMBIRA MAKANYA NAMA BELIAU SAYA CANTUNKAN DI INTERNET…

  *angka ritual gaib singapura

  *angka ritual gaib hongkong

  *angka ritual gaib malyaisia

  *angka ritual gaib sidney

  *angka ritual gaib kuda lari

  ReplyDelete