keputusan terkini piala dunia 2014

selongkar di sini

PLEASE PRAY FOR GAZAGet paid to share your links!

posting terkini

01 July 2014

memalukan...lelaki melayu gay bakal di ambil tindakan kata Jabatan Hal Ehwal Agama Islam Negeri Sembilan (JHEAINS)komputer lama yang menjadi peneman Zul di rumahnya. di Blok 1, Flat Taman Semarak, Nilai.

Seremban: Jabatan Hal Ehwal Agama Islam Negeri Sembilan (JHEAINS) tidak teragak-agak mengambil tindakan ke atas seorang lelaki Melayu yang mengaku menjalin hubungan sejenis dengan seorang lelaki warga Kanada ketika mereka ditahan di sebuah rumah di Flat Semarak, Taman Semarak, Nilai, di sini, 21 Jun lalu.

Ketua Bahagian Penguat Kuasa JHEAINS Ahmad Zaki Hamzah ketika dihubungi berkata, pihaknya kini menyiasat kes terbabit sebelum tindakan diambil.

Katanya, jika maklumat berkaitan hubungan sejenis itu sah, pihaknya akan mengambil tindakan undang-undang terhadap lelaki Melayu itu serta warga Kanada terbabit.

“Buat masa ini kami menyiasat kes itu dan jika benar kejadian berlaku, ia sangat memalukan,” katanya.

kelmarin dilaporkan, seorang lelaki Melayu dikenali sebagai Zul, 45, mengaku dirinya gay dan tinggal bersama lelaki warga Kanada berusia 50 tahun di flat berkenaan.

Menurut laporan, kedua-dua lelaki terbabit ditemui Jabatan Imigresen Negeri Sembilan bersama remaja orang kurang upaya (OKU), Muhammad Firdaus Dullah, 15, yang ditemui kebuluran ketika operasi memburu warga asing dijalankan.

Berdasarkan laporan juga, Zul yang ditemui di rumahnya kelmarin tidak malu mengakui dirinya gay dan memaklumkan tinggal bersama warga Kanada terbabit di negara itu selama 16 tahun sejak 1990.No comments :

Post a Comment