keputusan terkini piala dunia 2014

selongkar di sini

PLEASE PRAY FOR GAZAGet paid to share your links!

posting terkini

19 March 2014

bapak segala katak tuduh pembangkang ibu segala fitnah
Pertubuhan Pribumi Perkasa Malaysia (Perkasa) hari menggelar Pakatan Rakyat (PR) sebagai ibu segala fitnah selepas gambar presidennya, Datuk Ibrahim Ali dikaitkan dengan calon Barisan Nasional (BN) bagi Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Kajang, Datin Paduka Chew Mei Fun.

Ibrahim berkata Perkasa tiada kaitan dengan MCA dan beliau sendiri tidak pernah bertemu mahupun bergambar dengan Chew.

“PR selalu tuduh pemimpin mereka selalu difitnah tetapi siapa sebenarnya pemfitnah. Ibu fitnah adalah PR. Mereka sudah bankrap modal politik.

“Kempen Pilihan Raya Kecil Kajang, puak haprak pembangkang terdesak dan terpaksa mengedar gambar tipu yang direka kononnya Chew bergambar dengan saya,” katanya dalam satu kenyataan hari ini.

Semalam, Ketua Wanita MCA Datuk Heng Seai Kie menggesa pihak polis dan Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) menyiasat dan mengambil tindakan tegas terhadap pihak yang bertanggungjawab mengubahsuai gambar Chew memakai bikini.

Gambar yang diedarkan itu tertulis “Undilah Saya, DUN N25 Kajang” dan memaparkan namanya.

"Penyokong Pakatan meletakkan martabatnya begitu rendah hanya untuk PRK. Kaedah keji yang memalukan wanita ini haruslah dihentikan serta merta," kata Heng.

Ibrahim berkata dirinya dikaitkan dengan Chew adalah bagi mengundang rasa marah pengundi Cina yang terbiasa menggelar Perkasa sebagai satu pertubuhan rasis.

Katanya, dengan tersebar gambarnya bersama Chew membuktikan pihak pembangkang sangat terdesak dalam kempen politik.

“Saya amat kesian sebab PR terdesak sehingga saya diguna untuk menarik undi kaum Cina. Baru saya sedar, saya benar-benar hebat daripada PR.

“Kalau saya tidak hebat, masakan gambar saya diguna. Tetapi saya hebat bukan sebagai peliwat atau pembohong bersiri.

“Di masjid cakap lain, di gereja cakap lain, di kuil cakap lain,” katanya yang dipercayai merujuk kepada perlakuan Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim.

1 comment :

  1. Penyokong PR sudah matang. jika hanya melaga-lagakan parti dalam PR tidak lagi berkesan. UMNO/BN terpaksa menggunakan alternatif lain dengan mengaitkan NGO kemudian menyalahkan PR. hakikatnaya rakyat tahu Ini sebenarnya perbuatan UMNO/BN samada pemimpin atau penyokong.

    Bila ada prk misti katak ni berbunyi..Bukankah Ketua Penerangan PERKASA turut bersama berkempen utk calon MCA..? yg mengelabah mcm katak kenapa..??

    ReplyDelete