keputusan terkini piala dunia 2014

selongkar di sini

PLEASE PRAY FOR GAZAGet paid to share your links!

posting terkini

13 March 2014

kita dan pengguna media sosial yang lain wajar gelar kerajaan najib dan seluruh pimpinannya jenis manusia tak berotak....!!!!lambung buah lagi aksi memalukan dari  pemimpin tak berotak
ceh tiru  cerita p.ramlie naik tikar terbang...Sebahagian dari aksi aksi  lawak bodoh yang memalukan negara  dari pemimpin tak berotak kerajaan BN...!!!

Raja Bomoh Ibrahim Mat Zin melakukan ritual untuk mencari pesawat MH370 di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) pada hari Isnin.

Pengguna media sosial  patut menggelar Datuk Seri Najib Razak tidak ada otak kerana membenarkan perkara ini berlaku.

Pengguna media sosial  wajar menggelar Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak sebagai tidak ada otak (“brainless”) apabila membenarkan bomoh untuk membantu mencari pesawat Malaysia Airlines (MAS) MH370 yang hilang.

Buat pertama kali sebagai rakyat Malaysia, kita  merasa malu, bukan kerana salah laku apa-apa tetapi kerana memiliki perdana menteri yang tidak ada otak.

Berhentilah dari menjatuhkan air muka rakyat Malaysia .Ini adalah  kerana tindakan kerajaan membenarkan seorang yang menamakan dirinya sebagai Raja Bomoh, Ibrahim Mat Zin, melakukan ritual untuk mencari di mana pesawat MH370 itu di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA).

Pada hari pertama, Ibrahim dan pembantunya datang dengan sangkar dan teropong buluh untuk mencari pesawat itu manakala hari kedua beliau datang dengan buah kelapa dan tikar terbang.

Ia dilakukan di tengah-tengah kesibukan KLIA dan mendapat kecaman pelbagai pihak.

Bekas Mufti Perlis Datuk Dr Mohd Asri Zainul Abidin menyifatkannya sebagai "satu kerja gila" dan manakala ramai ulama menyifatkannya sebagai tindakan khurafat.

Pengguna media sosial  yang lain juga mempermainkan tindakan bomoh itu dengan menyamakannya dengan “tikar terbang” yang dilakunkan oleh seniman agung Tan Sri P. Ramlee.

1 comment :

  1. Aku rasa 99% dari rakyat M'sia bersetuju dgn kenyataan itu kecuali puak puak lahabau yang makan hasil lendir sexfool bautahi aljuburi...Macam Samy Vellu cakap, "Kemaluan saya sangat besar".

    Bomoh segala bomoh pakai kot tetapi gunakan barang tidak menarik teropong buluh, buah kelapa muda, bubu, labu dan yang istimewa ialah tikar terbang bayangan cerita evergreen P Ramlee. Zam zam alakazam. Dunia ini ada macam-macam manusia,,,,,,

    Dalam hal begini P. Ramli lebih berpadangan jauh. P. Ramli buat untuk hiburan sambil meletakkan di mana mertabat pemerintah. Samalah dengan PASIR BEDENGUNG

    ReplyDelete