keputusan terkini piala dunia 2014

selongkar di sini

PLEASE PRAY FOR GAZAGet paid to share your links!

posting terkini

22 March 2014

malaysia negara islam lahanat....mengaku ajer islam ...kalimah Allah di lebih lebihkan...syariat Islam habuk pun tak de...!!!Gambar menunjukkan Polis Acheh menegur seorang wanita yang memakai seluar ketat sewaktu membuat rondaan di Banda Acheh.pejuang islam @ pejuang kalimah Allah = pelacur jalanan......aurat tak di jaga...!!!!!

Pada jangkaan anda ada atau tidak keadaan begini berlaku di negara kita yang didakwa sebagai negara Islam hebat, di mana Polis menegur wanita yang berpakaian seperti ini.????

Dekat sini pakai separuh telanjang pun tak ada orang tegur!!!!!polis  sibuk jaga ceramah pembangkang ...perompak dan pencuri sukahati....!!!

polis di sini berbeza juga dengan di sana...di sini dah la tak menegur  yang melanggar syariat islam , malah ada sibuk menjaga tingkah laku pembangkang ,ada yang rasuah , kaki betina , main judi  dan ada yang menjadi perogol bersiri di balai polis....kepimpinan melalui teladan  bila pak menteri  pun terlibat sama.!!!
tiga orang anggota polis di tuduh  di tuduh rogol wanita indonesia di berek polis perai ...kepimpinan melalui teladan lah katakan .

No comments :

Post a Comment