keputusan terkini piala dunia 2014

selongkar di sini

PLEASE PRAY FOR GAZAGet paid to share your links!

posting terkini

20 April 2014

cara cara bertelanjang gaya erma fatima....mula mula berkemban lepas tu bogel terus....manyak syiok maaa....!!!Kepada artis-artis yang 'ghairah' sangat nak tunjuk you all punya body demi mengejar ringgit, apa kata kalau korang telanjang je semasa buat filem.

Alang-alang korang teringin nak kena humban dalam neraka, biar telanjang baru berbaloi.

Tunjuk je apa yang korang ada, nanti peminat korang boleh tolong kira berapa helai b*l* yang korang ada.

Satu lagi, kalau korang teringin sangat nak kena humban dalam neraka dan redha masuk neraka, janganlah korang nak tarik orang lain sama masuk neraka. Korang masuk la neraka dan boleh geng dengan setan-setan laknatullah.

Bukan ke setan-setan tu suka kalau manusia ramai yang jadi geng mereka?
Anak - anak muda yang jadikan korang sebagai ikutan, banyak yang terdedah sana, terdedah sini. Korang tak rasa bertanggungjawab sikit pun ke?

Kita ni ada sultan - sultan agamanya Islam, PM Islam, TPM Islam, mufti - mufti Islam, susah sangatkah nak letak peraturan agar artis jangan dedah sana dedah sini? Kalau kena bala bukan saja si artis berkemban dan PM saja yang kena, semua akan kena.

Oleh itu kita syorkan pada si artis redha masuk neraka dan geng-geng artis yang macam sial je nak tunjuk body, apa kata telanjang saja dalam show akan datang.

No comments :

Post a Comment