keputusan terkini piala dunia 2014

selongkar di sini

PLEASE PRAY FOR GAZAGet paid to share your links!

posting terkini

11 June 2014

adil sungguh undang undang UMNO negara ini..bomoh raja bunian kena penjara....bomoh tikar terbang bermaharajalela....bomoh kesayangan UMNO lah katakan..JAKIM buat apa...ternak DNA babi dan besarkan buah ajer..!!!!
SITI MERIAM dibawa ke Mahkamah Majistret Kota Bharu, Kelantan semalam atas tuduhan menipu anak saudara sendiri.

KOTA BHARU - Kelicikan seorang bomoh memperdaya anak saudara sendiri supaya menyerahkan barang kemas dengan alasan mangsa kononnya sudah terpilih menjadi orang kanan raja bunian menerima padah apabila wanita itu dijatuhi hukuman penjara 14 bulan oleh Mahkamah Majistret di sini semalam.

Majistret Mohd. Isa Mohamed menjatuhkan hukuman tersebut terhadap Siti Meriam Hamad, 56, setelah dia mengaku salah atas kesalahan memperdaya Wan Zulhazira Wan Mustafa, 27.

Siti Meriam hadir ke mahkamah semalam dengan berpakaian banduan kerana dia kini sedang menjalani hukuman penjara selama dua tahun di Penjara Pengkalan Chepa dekat sini bagi satu lagi kes penipuan yang dilakukan di Machang dekat sini.
bomoh kesayangan UMNO bermaharajalela...tiada tindakan dari JAKIM sehingga kini
bahaya anutan bomoh tikar terbang jadi ikutan...tapi UMNO buat deq  ajer...!!!
malah menyokong lagi budaya khurafat yang di bawa oleh bomoh sesat ini..UMNO sokong  budaya khurafat,bomoh sesat kesayangan bermaharajalela...


Ada Harapan Bomoh Tikar Terbang betul kata barua UMNO


RAJA BOMOH BERDAYUNG DI LANTAI BALAI KETIBAAN KLIA...UMNO dan JAKIM buat apa..?..goyang buat sendiri ka..?


bomoh tikar terbang dah la tiada tindakan undang undang di kenakan...malah nak saman siapa yang perli kerja syiriknya...UMNO dan JAKIM....buat apa...masih lagi goyang buah sendiri...!!!


sehingga kini tiada tangkapan maupun tindakan undang undang terhadap bomoh keparat ini yang telah memalukan kerajaan UMNO dan menghina islam...JAKIM lansung tiada buah dalam hal ini...JAKIM sibuk menjilat coklat CADBABI  sehingga licin nampaknya...DNA babi dah meracuni seluruh pemikiran JAKIM...raja bomoh khurafat bebas sebebasnya...kerana beliau sahabat UMNO sehingga mampos ke lubang taik...!!!

No comments :

Post a Comment