keputusan terkini piala dunia 2014

selongkar di sini

PLEASE PRAY FOR GAZAGet paid to share your links!

posting terkini

16 June 2014

imej pontianak di skodeng dalam CCTV Plaza Tol LekasSememangnya pada masa sekarang ramai yang telah pandai mengedit  seiring dengan kepantasan teknologi pada masa kini.Namun begitu  andaian kewujudan makluk ini  di temui  sekali sekala  dalam imej  tertentu tidak boleh di tolak begitu sahaja .

Jika diperhatikan terdapat gambar makhluk yang memakai pakaian putih dan berambut panjang mengurai atau lebih kita kenali sebagai pontianak dilihat berada berdekatan dengan pondok tol ini giat dikongsikan di laman-laman sosial.

Terdapat beberapa orang yang mengatakan kejadian ini telah dirakam di Tol LEKAS namun kesahihannya itu masih tidak dapat dipastikan.

Apa yang pasti , selain manusia sememangnya ada makhluk lain di dunia ini yang kalau boleh kita tak nak nampak dia walaupun dia hampir dengannya .

Yang pasti kita perlu  berbalik semula kepada tuhan dan kita kena tahu bahawa setiap apa yang dijadikan tuhan adalah yang terbaik dan kita sebagai khalifah dimuka bumi harus percaya bahawa adanya kewujudan makhluk lain selain manusia.

No comments :

Post a Comment