keputusan terkini piala dunia 2014

selongkar di sini

PLEASE PRAY FOR GAZAGet paid to share your links!

posting terkini

22 May 2014

memang patut pun rayer tidak perlu mohon maaf tentang kenyataan ‘Umno celaka’...sebab UMNO memang celaka sebab selama ini dia maki DAP boleh tanpa ada tindakbalas...!!!pelampau / pengganas / samseng UMNO  yang menceroboh masuk dengan kebenaran  polis...tindakan yang melampau
yang ini boleh pulak samseng UMNO maki pemimpin DAP...double standard dan hipokrit samseng samseng UMNO...!!!

Anggota Dewan Undangan Negeri Seri Delima R S N Rayer berkata beliau tidak akan memohon maaf atau menarik balik kenyataannya "pemimpin Umno celaka".

Rayer berkata kenyataan itu dikeluarkan ketika persidangan Dewan Undangan Negeri dan hanya merujuk kepada pemimpin-pemimpin parti itu, oleh itu ia harus diselesaikan dalam DUN.

"Setiap orang Adun (anggota dewan undangan negeri) mempunyai kebebasan untuk berucap dalam persidangan DUN (dewan undangan negeri), jadi dalam hal ini saya tidak melakukan sebarang kesalahan dan saya tidak akan memohon maaf atau menarik balik kenyataan itu," katanya .

Kelmarin, wakil rakyat Barisan Nasional (BN) DUN Pulau Pinang mengecam tindakan Rayer yang mengeluarkan perkataan kesat dengan menggelar pemimpin Umno sebagai 'celaka' ketika membahaskan ucapan perasmian Yang Dipertua Negeri Pulau Pinang Tun Abdul Rahman Abbas.

Ketua Pembangkang DUN Pulau Pinang Datuk Jahara Abdul Hamid dalam sidang akhbar petang ini, berkata 10 Adun BN akan minta ketetapan melalui DUN supaya Rayer menarik balik kata-katanya dan memohon maaf kepada semua anggota Umno.

1 comment :

  1. Tdk perlu keluarkan kenyataan utk minta maaf..umno celaka seharusnya yg berbuat demikian kerana byk kepincangam dlm negara berlaku pd ketika ini yg mana penipuan kpd rakyat..dlm diam semuanya naik bg menyelamatkan perut puak2 umno celaka.. Umno adalah celaka selamanya bg sy!!! Perosak negara!!!

    ReplyDelete