keputusan terkini piala dunia 2014

selongkar di sini

PLEASE PRAY FOR GAZAGet paid to share your links!

posting terkini

02 May 2014

Umno memang ‘pondan’ jika tak turut serta bentang rang undang-undang hudud...!!Umno 'pondan' sekiranya tidak membantu PAS dalam membentangkan rang undang-undang pelaksanaan hudud di Parlimen.

Inilah masa bagi Umno dan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak menunjukkan keikhlasan dengan membentangkan rang-rang undang Islam itu dilaksanakan di Kelantan.

Apa kemahuan dan keberanian Umno, dia kerajaan, sekarang ini kalau dia bukan 'pondan', dia bawalah rang undang-undang hudud ke Parlimen.

Ia tidak harus dibentangkan secara pensendirian, Umno dan Barisan Nasional (BN) kena pastikan ahli Parlimen mereka hadir untuk mengundi rang undang-undang tersebut.

1 comment :

  1. kalau mahathir x berkuasa lagi pewaris bangsatnya yang ada sekarang selagi UMNO berkuasa jangan haraplah hudud nak di laksanakan...perompak dan pencuri mana nak hukum allah ...mereka cari peluang nak menipu allah...kalau allah pun umno berani tipu inikan kita sebagai rakyat...kalau MCA dan DAP menentang hudud...dalang di belakangnya siapa...kalau bukan UMNO sendiri...UMNO dan dan Yahudi tiada bezanya...ambil kesempatan menangguk di air yang keruh...

    ReplyDelete